Webshop ontwikkelen

Verkoop online met een webshop op maat.


Jouw winkel, online.

Een webshop moet er aantrekkelijk uitzien en gebruiksvriendelijk zijn. Daar zorgt Cybweb voor! Wij bouwen een performante en gebruiksvriendelijke webshop die uw onderneming doet groeien. Dit alles aan een bijzonder scherpe prijs.

Ook het oog wilt wat.

Een goed design is heel belangrijk voor een eerste indruk. Maar net zo belangrijk is dat de bezoeker precies kan vinden waar hij naar op zoek is. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop heel gebruiksvriendelijk is en dat de (product)omschrijvingen en beeldmateriaal van het scherm afspatten. Met een onderscheidend design, rake content en een optimale gebruikerservaring, overtuig je de bezoeker ervan dat hij of zij aan het juiste adres is.

Een succesvolle webshop ziet er dus niet alleen leuk uit, maar is ook goed vindbaar in Google. Daarom verzorgen wij ook de SEO en gaan we het nodige optimaliseren zodat je hoog in Google verschijnt.


Veilig shoppen.

Tijdens het shoppen is het belangrijk dat alles veilig verloopt. Van het shoppen tot en met het betalen, maar ook nadien. Met onze specifieke kennis omtrent cybersecurity zorgen we ervoor dat alle data veilig wordt verwerkt en bewaard. Hiervoor gebruiken we verschillende veiligheidsmechanismen waaronder een sterke versleuteling.


Geen tijdsverlies, we houden het simpel.

Je wilt niet dat je klant tijdens de laatste fase, het betalen, afhaakt door een beperkt aantal betaalmethoden of onnodig aantal keer registreren. Je wilt dat de transactie vlot uit te voeren valt en je het geld snel kan ontvangen.

Cybweb is een partner van Stripe. Wij integreren Stripe in uw webshop zodat uw klanten met één muisklik kunnen betalen met één van de talloze betaalmethoden.

Veel gestelde vragen.

De startprijs voor het bouwen van een webshop bedraagt € 1250 (exclusief btw). De totale prijs hangt af van de functionaliteiten die geïmplementeerd moeten worden.

Vraag gerust een offerte aan via onderstaand contactformulier.

Dit hangt af van meerdere factoren zoals de complexiteit en grootte van het project. Specifieke functionaliteiten kunnen extra ontwikkeltijd vergen.


Bij kleinere basisprojecten rekenen we 4-8 weken. Bij middelgrote projecten rekenen we 6-10 weken en bij grote projecten rekenen we 8-12 weken.

Bespreek jouw project.

Contacteer ons vrijblijvend via onderstaand formulier.