Cybweb - Privacy

Privacybeleid


Cybweb respecteert uw privacy.


Cybweb respecteert op zijn website (www.Cybweb.be) de privacy van alle gebruikers. De persoonlijke informatie die u ons verschaft, wordt steeds in vertrouwen behandeld.
Ons bedrijf is gevestigd op

Frezenbergstraat 15, 8980 Zonnnebeke
Ons ondernemingsnummer of BTW-nummer is BE 0778.958.104
E-mail: info@Cybweb.be

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.



Uw persoonsgegevens

Eerst en vooral houdt Cybweb zich eraan om uw persoonsgegevens volgens de basisbeginselen van de verwerking te behandelen.


  • - Duidelijkheid
  • - Doelbinding
  • - Opslagbeperking & gegevensminimalisatie
  • - Juistheid
  • - Vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid



Persoonsgegevens die wij verwerken

Cybweb verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij kunnen verwerken:


- Voor- en achternaam
- E-mailadres
- Gsm-nummer
- Telefoonnummer
- Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
- Internetbrowser en apparaat type

Uw persoonsgegevens worden enkel verwerkt wanneer dit op een rechtmatige manier gebeurt. Enerzijds kan dit na uw uitdrukkelijke toestemming. U heeft altijd het recht om deze toestemming in te trekken.

Anderzijds kan dit enkel wanneer het noodzakelijk is omwille van één van de volgende redenen:


- Contract uitvoeren
- Wettelijke bepaling
- Vitaal belang
- Algemeen belang
- Gerechtvaardigd belang


Doel en rechtmatigheid


Cybweb zal enkel en alleen de noodzakelijke persoonsgegevens verwerken in het kader van het uitvoeren van een overeenkomst (vb. een aankoop…), een gerechtvaardigd belang (vb. direct marketing, offerteaanvraag…) of volgens de wettelijke bepalingen (vb. verwerking gegevens eigen medewerkers).



Het spreekt voor zich dat Cybweb alle gegevens goed beveiligt. Daardoor hebben wij de nodige technische en organisatorische maatregelen genomen: Cybweb voorziet de nodige fysieke beveiligingen, regelmatige updates van hard- en software, een afdoend wachtwoordbeheer, beveiligde internetverbindingen en gebruikt antivirusprogrammatuur om allemaal hetzelfde doel te bewerkstelligen.


De door Cybweb verwerkte persoonsgegevens worden niet aan derden doorgegeven, tenzij de doorgifte kadert in een uit te voeren overeenkomst (vb. rechtstreekse levering, licentie op naam…). Deze derde moet de aan hem geleverde persoonsgegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving (vb. niet voor eigen doeleinden gebruiken, deze gegevens afdoend beveiligen…). Omdat Cybweb u graag op de hoogte houdt, wordt op regelmatige tijdstippen een mailing uitgestuurd naar onze klanten en prospecten, dit als er een contract of een offerteaanvraag bestaat. In het kader van een offerte steunen we op het principe van het gerechtvaardigd belang. Het is echter op elk moment mogelijk om u op een eenvoudige manier uit te schrijven, zodat u deze mailings niet meer ontvangt. Prospecten via de website kunnen aangeven of zij gemaild willen worden, door hun e-mailadres hiervoor op te geven. Cybweb analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren. Indien Cybweb om een andere reden uw persoonsgegevens wil verwerken, zullen wij hiervoor uw uitdrukkelijke toestemming vragen.


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken


Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@Cybweb.be, dan verwijderen wij deze informatie.




Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken



Cybweb gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Cybweb gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en hebben we uw toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Hieronder een overzicht:



Naam Aanbieder Functie Bewaartijd Type
_fbp Facebook Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders. 3 maanden Advertentie
XSRF-TOKEN Laravel Zorgt voor browsingveiligheid, door vervalsing van cross-site verzoeken te voorkomen. Deze cookie is essentieel voor de veiligheid van de website en bezoeker. 2 uren Noodzakelijk
Cybweb_session Laravel sessie Sessie die gebruik wordt om een succes of error bericht te tonen bij het versturen van een bericht via het contactformulier. 2 uren Noodzakelijk


Wij luisteren naar al uw vragen


U kunt bij Cybweb als verwerkingsverantwoordelijke altijd terecht voor volgende zaken:


    - Inzage
    - Rectificatie
    - Wissen
    - Beperking
    - Overdraagbaarheid
    - Bezwaar
    - Profilering weigeren

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te kijken, te laten corrigeren, te wissen, te beperken in verwerking, over te dragen naar een andere verwerkingsverantwoordelijke, bezwaar aan te tekenen tegen de verwerking en automatische besluitvorming te weigeren. Cybweb doet niet aan automatische besluitvorming of profilering.


Intellectuele eigendomsrechten



De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Cybweb of rechthoudende derden.



Beperking van de aansprakelijkheid



De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd. Indien u specifiek of persoonlijk advies nodig heeft, kan u hiertoe steeds Cybweb raadplegen.

Cybweb levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal Cybweb de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten. Cybweb kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site. Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan u de beheerder van de portaalsite contacteren.

De inhoud van de site (links inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. Cybweb geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website. Cybweb kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma's of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina's van derden of van haar partners, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan. Cybweb verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken. Het Belgisch recht is van toepassing op deze site. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Ieper bevoegd.

Ons visitekaartje met alle nodige informatie



Cybweb is verwerkingsverantwoordelijke voor de contactgegevens van onze eigen prospecten, klanten, leveranciers en de eigen medewerkers. Heeft u vragen met betrekking tot de gegevensbescherming ? Contacteer ons:

Verwerkingsverantwoordelijke met maatschappelijke zetel



Cybweb
Frezenbergstraat 15
8980 Zonnebeke

+32 497 39 46 00

Verantwoordelijke GDPR binnen Cybweb



Arthur Coudron
+32 497 39 46 00

Toezichthoudende autoriteit



De toezichthoudende autoriteit is in ons geval de Gegevensbeschermingsauthoriteit (GBA). Deze kunt u in desgewenst geval steeds contacteren.
GBA – Gegevensbeschermingsautoriteit
Drukpersstraat 35
1000 Brussel

+32 (0)2 274 48 00
contact@apd-gba.be
www.gegevensbeschermingsautoriteit.be

Cybweb is in bepaalde gevallen ook verwerker van persoonsgegevens waarvan klanten van Cybweb de verwerkingsverantwoordelijke zijn. Cybweb is in dat geval verwerker en voert opdrachten uit in het kader van een overeenkomst met die klant.

Veel gestelde vragen.

Stuur een bericht via onderstaand formulier of mail naar info@cybweb.be met uw verzoek tot inzage/verwijderen/wijzigen van uw data. Op werkdagen krijgt u binnen de 24u antwoord van de GDPR-verantwoordelijke.

GDPR, voluit de General Data Protection Regulation (of in het Nederlands de Algemene Verordening Gegevensbescherming of AVG), is de veelbesproken Europese wetgeving over het verwerken van persoonsgegevens. Deze wetgeving legt heel wat spelregels vast over wat mag gebeuren met persoonlijke gegevens, welke procedures toegepast worden en hoe de gegevens beschermd worden.

Contacteer de GDPR-verantwoordelijke.

Uw data opvragen? Uw data laten verwijderen? Vragen over ons privacybeleid? Contacteer via onderstaand formulier onze GDPR-verantwoordelijke.