Portofolio

Portofolio


Rwhollebeke.be

Geleverde diensten: Webontwikkeling, webhosting

Voor de voetballers van RwHollebeke mochten we een gloednieuwe website ontwikkelen. Via deze nieuwe website is het mogelijk om alle evenementen te bekijken op de kalender, online inschrijven voor het nieuwe voetbalseizoen enzovoort. Daarnaast nemen we ook de webhosting voor onze rekening en kan RwHollebeke rekenen op een stevige verbinding!


Jijkinderyoga.be

Geleverde diensten: Webontwikkeling, webhosting, mailhosting

Voor deze jonge onderneming die kinderen in de watten legt mochten we een nieuwe website ontwikkelen. Daarnaast hosten we ook de nodige mailboxen en bieden we levenslange ondersteuning.

Natuurloopzonnebeke.com

Geleverde diensten: Webshop, webhosting

Voor deze vereniging mochten we een volledig nieuwe website ontwikkelen met een bestelsysteem voor het aankopen en betalen van tickets. Statistieken omtrent verkoop en dergelijke meer kunnen de beheerders live opvolgen via het op-maat ontwikelde beheerpaneel. Daarnaast voorzien wij ook een stabiele hosting die de duizenden bestellingen snel kan verwerken.


Sanidesmet.be

Geleverde diensten: Webontwikkeling, webhosting

Voor deze onderneming mochten we een gloednieuwe website ontwikkelen. De ondernemer kan zelf content toevoegen en wijzigen. Ook het webhosting nemen we voor onze rekening aan een scherpe prijs.


Interessse? Contacteer ons vrijblijvend.

Contacteer ons via onderstaand formulier.