Phishen van uw medewerkers

Je medewerkers trainen door ze te phishen


Zo voorkom je cyberaanvallen.


Meestal krijgen cybercriminelen toegang tot systemen of netwerken door een menselijke fout. Uw medewerkers trainen op een aantal veel voorkomende situaties en het herkennen van valse e-mails is één van de meest impactvolle manieren om een cyberaanval te voorkomen. Train daarom jouw medewerkers met een phishing-simulatie.


Aantal werknemers die gephisht worden tijdens een phishing campagne van een jaar (in %)


Hoe trainen wij uw medewerkers?


Gedurende een bepaalde periode sturen we naar alle medewerkers verschillende phishing e-mails. Via uw persoonlijk dashboard kunt u live zien hoeveel medewerkers er geklikt hebben op het mailtje.

Om deze mailtjes zo realistisch en correct mogelijk te maken bespreken we wat er speelt binnenin uw organisatie en van welke tooling er gebruik wordt gemaakt. We kunnen namelijk geen mailtjes rondsturen over Microsoft Teams wanneer er gebruik wordt gemaakt van Zoom.

Vervolgens stellen we een scope op en maken we een kalender. Met deze kalender bepalen we hoe lang de training loopt (dit kan gaan van enkele weken tot een volledig kalenderjaar) en op welke interval we phishing mails versturen.

Veel gestelde vragen.

Dit hangt af van het aantal medewerkers en de duur van een campagne. Vraag gerust een offerte op maat, zo weet u exact hoeveel u betaalt voor hetgeen u nodig heeft.

Bijvoorbeeld: 100 medewerkers voor een campagne van een maand (1,25 * 100 = € 125).

Dit kan gaan van enkele weken tot een volledig kalenderjaar. Afhankelijk van hetgeen u wenst. Cybweb is voorstander van meerdere campagnes gedurende een volledig jaar. Omdat we merken dat we dan de grootste daling van het aantal gephishte werknemers bereiken.

Contacteer ons.

Vragen over onze diensten? Neem gerust contact op, we beantwoorden uw vraag vrijwel meteen!