Cybweb - cybersecurity en webontwikkeling

Laat uw netwerk pentesten door Cybweb


Bescherm uw bedrijfsnetwerk en werknemers tegen cybercriminelen.


Wij van Cybweb willen uw onderneming op de juiste weg helpen voor het bouwen en behouden van een veilig bedrijfsnetwerk. Zo geven we security-advies op maat en maken we een audit van het gehele netwerk.


pentest — bash — 80x25


De beveiliging van uw data, dat is onze missie.


Vaak laten kmo's cyberhygiëne links liggen, met als gevolg dat hun netwerk zwakheden bevat en hun personeel niet getraind is in het herkennen van cybercriminelen. Cyberaanvallen zijn niet langer een ver-van-ons-bed show, het is de dagdagelijkse realiteit. Maandelijks zijn duizenden Vlaamse bedrijven het slachtoffer van een cyberaanval en dit zal in de toekomst alleen maar blijven stijgen. Dit kost deze bedrijven bijzonder veel geld, tijd en reputatieschade.


Laat Cybweb uw netwerk pentesten. Zo zoeken wij voor u uit waar de zwakheden in uw bedrijfsnetwerk zich bevinden en hoe dit beter kan. Al onze bevindingen gaan we op het einde van de rit gaan rapporteren in een mooi en begrijpbaar rapport.

Soorten pentesten


Penetratietesten kunnen op verschillende manieren voorkomen om uw netwerk, webapplicaties, mobiele applicaties en api's te pentesten.


Black box pentest


Een Black Box audit kan vergeleken worden met een echte aanval, zoals hackers deze zouden uitvoeren. Er is vooraf geen informatie verstrekt door de opdrachtgever. Wij zullen onder andere middels een osint-onderzoek uw omgeving in kaart brengen. Zo kunnen we op zoek gaan naar kwetsbaarheden.


Grey box pentest


Bij deze pentest sporen we zowel zonder als met informatie kwetsbaarheden in uw (web) applicatie, website, IT-infrastructuur, API-koppelingen en mobiele apps op. De combinatie van beide aanvalsscenario’s geeft een zo compleet mogelijk beeld van de technische weerbaarheid van uw digitale omgeving.


White box pentest


Bij een White Box audit wordt vooraf alle informatie verstrekt om gericht op zoek te gaan naar kwetsbaarheden. Denk hierbij aan source code, gedefinieerde scope, rollen/rechten matrix en functionaliteiten lijst.

Veel gestelde vragen.

Een Cybweb pentest start vanaf € 799, de prijs varieert afhankelijk van meerdere factoren.
  • - De scope van de pentest
  • - Het aantal netwerken
  • - Het aantal hosts

Neem gerust contact op voor een offerte op maat.

Een pentest duurt doorgaans 2-4 weken , de opstarttijd is meestal 2 weken.

Contacteer ons.

Vragen over onze diensten? Neem gerust contact op, we beantwoorden uw vraag vrijwel meteen!