Cybweb Security Scan

Cybweb Security Scan


Bescherm uw bedrijfsnetwerk en werknemers tegen cybercriminelen.


Cybweb wilt uw onderneming op de juiste weg helpen bij het bouwen en behouden van een veilig bedrijfsnetwerk. Zo geven we security-advies op maat en maken we een audit van het gehele netwerk.


pentest — bash — 80x25


De beveiliging van uw data, dat is onze missie.


Vaak laten kmo's cyberhygiƫne links liggen, met als gevolg dat hun netwerk zwakheden bevat en hun personeel niet getraind is in het herkennen van cybercriminelen. Cyberaanvallen zijn niet langer een ver-van-ons-bed show, het is de dagdagelijkse realiteit. Maandelijks zijn duizenden Vlaamse bedrijven het slachtoffer van een cyberaanval en dit zal in de toekomst alleen maar blijven stijgen. Dit kost deze bedrijven bijzonder veel geld, tijd en reputatieschade.


Voer een Cybweb Security Scan uit. Zo zoeken wij voor u uit waar de zwakheden in uw bedrijfsnetwerk zich bevinden en hoe het beter kan. Al onze bevindingen gaan we op het einde van de rit gaan rapporteren in een helder rapport.


Voordelen van de Cybweb Security Scan

Weet in welke mate uw netwerk beveiligd is tegen cybercriminelen

Optimaliseer uw netwerk op basis van onze adviezen en oplossingen

Beperk de gevolgen van een cyberaanval (dataverlies, datadiefstal, ...)


Rapport

Op het einde van de Cybweb Security Scan ontvangt u een rapport met al onze bevindingen en adviezen. Zo kunt u uw bedrijfsnetwerk evalueren en de nodige oplossingen toepassen.

Het verhaal eindigt dus niet na de Cybweb Security Scan. Cybweb biedt u concrete oplossingen aan om uw IT verder te beveiligen en optimaliseren.

Wat houdt de Cybweb Security Scan in?


Volgende aspecten worden uitgebreid behandeld tijdens een Cybweb Security Scan. Natuurlijk kunnen, indien gewenst, bepaalde specifieke zaken ook worden behandeld tijdens een scan. Een Cybweb Security Scan is dan ook een scan op maat.

User awareness


> Sensibiliseren van de gebruikers
> Wachtwoorden
> Phishing

Netwerk security


> Firewall
> Netwerkstructuur
> Servers doorlichten
> Laptops

Contentsecurity


> Spamfilters
> Policies
> Securitysoftware

Databescherming


> Disaster plan
> Gebruikersrechten
> Back-up
> Versleuteling


Interesse?

Vragen over onze diensten? Neem gerust contact op, we beantwoorden uw vraag vrijwel meteen!