IT Security

We bouwen een fort omheen uw netwerk.


Cybweb zorgt ervoor dat uw IT veilig is en veilig blijft.

We monitoren uw volledige netwerk om verdachte activiteiten meteen op te merken. Zodoende we tijdig het verdachte proces kunnen gaan isoleren en vervolgens elimineren.

Daarnaast gaan we updates, na grondig testen, feiloos gaan implementeren. Zodat uw netwerk beschermd blijft tegen de nieuwste aanvalsmethodieken.Risico's detecteren, isoleren en elimineren

We gaan uw netwerk volledig monitoren om risico's of verdachte activiteiten meteen te detecteren. Eens een risico gedetecteerd wordt gaan we het meteen gaan isoleren, zodat het kwaad zich niet verder kan verspreiden. Eens blijkt dat het risico effectief kwaadwillig is gaan we de nodige maatregelen treffen om het te elimineren. Door deze methodiek toe te passen houden wij uw netwerk Cyberproof!


Meten is weten

Wilt u weten hoe het met uw huidige it-beveiliging staat? Wij nemen met plezier uw netwerk onder de loep tijdens een uitgebreide pentest. Zo brengen wij in kaart waar en welke zwakheden er binnenin uw infrastructuur bevinden. Vervolgens kunnen we deze zwakheden wegwerken door een van onze oplossingen toe te passen. Neem een kijkje voor meer info.


(menselijke)Firewall

Een firewall is een van de belangrijkste veiligheidsmechanismen binnenin een netwerk. Het installeren en configureren van firewalls is specialistenwerk, laat dit daarom over aan Cybweb. Wij configureren de firewalls op maat van uw bedrijfsnoden. Zodat het uw werknemers niet belemmert maar aanvalspogingen toch afweert.

Naast een firewall bestaande uit software en hardware zijn uw medewerkers de beste firewall die er is. Train uw medewerkers in het herkennen en signaleren van valse e-mails, telefoontjes en dergelijke meer. Ook zo houd je cybercriminelen buiten je netwerk. Train uw medewerkers


Databeveiliging

Data is het nieuwe goud, dat weten cybercriminelen ook. Wij zorgen ervoor dat je data versleuteld bewaard wordt en toegangkelijk is voor de juiste personen. Daarnaast nemen we backups die we versleuteld bewaren op meerdere locaties. Zo verliest u nooit één byte aan data.


Computerbeveiliging

Naast uw netwerk en data zorgen we er ook voor dat uw computers beveiligd zijn. Zo gaan we alle computers versleutelen en installeren we de nodige software om virussen en malware te detecteren en elimineren.

Interessse? Contacteer ons vrijblijvend.

Contacteer ons via onderstaand formulier.