IT-Materiaal

Hardware op maat van jouw kmo.

Het juiste materiaal voor uw kmo? Als onafhankelijke IT-partner zijn we niet gebonden aan een merk. Zo vinden we hetgeen het beste past bij uw noden.

Wij zijn uw ideale partner voor aankoop, installatie en onderhoud van uw hardware.

Aankoop IT-materiaal

Nieuwe hardware nodig voor uw kmo of startende onderneming? Bespaar uzelf de zoektocht naar de hardware die het beste bij u past. Doordat we merkonafhankelijk zijn kunnen wij u de hardware aanbieden die de beste kwaliteit biedt voor uw budget en noden. Na aankoop laten we u niet in de steek. We staan in voor de installatie, configuratie en het nodige onderhoud.

Installatie IT-materiaal

Een firewall is een van de belangrijkste veiligheidsmechanismen binnenin een netwerk. Het installeren en configureren van firewalls is specialistenwerk, laat dit daarom over aan Cybweb. Wij configureren de firewalls op maat van uw bedrijfsnoden. Zodat het uw werknemers niet belemmert maar aanvalspogingen toch afweert.

Onderhoud IT-materiaal

Wij reinigen je hardware, vervangen en herstellen oude of defecte toestelen enzovoort. Kortom, wij zorgen ervoor dat je steeds kan blijven werken met het beste materiaal. Zo vermijden we downtime omwille van IT-problemen. Verlaat een medewerker het bedrijf? Dan gaan wij het toestel en de onderdelen inspecteren en klaarzetten voor de nieuwe eigenaar.