Appontwikkeling (Android/iOS)

Een app, de groeimotor van jouw onderneming.


Breng jouw idee naar alle schermen.


Mobiele oplossingen zijn niet meer weg te denken in alle sectoren. Ze bieden nieuwe mogelijkheden in tal van domeinen zoals verkoop, human resources management, productie, enz. De mobiele applicatie is een echte groeimotor voor uw bedrijf.

Technologieën

We ontwikkelen uw mobiele applicatie met Flutter, een open-source cross-platform framework ontwikkeld door Google. Geschikt voor het bouwen van performante apps met een indrukwekkende UI.

Doordat Flutter een cross-platform framework is, kunnen we met één codebase een app ontwikkelen voor zowel Android als iOS. Dit verhoogt onze efficiëntie tijdens het ontwikkelen en bespaart tijd en geld.

De werkwijze van Cybweb.

Tijdens het bouwen van een app gaan we te werk volgens een bepaalde methodiek. Dit om het bouwproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

1. Scope bepalen

Door middel van één of meerdere meetings bespreken wij alle benodigde functionaliteiten die jouw app nodig heeft. Zo bepalen we de scope en weten we welk doel we willen bereiken.


2. Development proces

Wij werken in sprints van 2 tot 4 weken, voorafgaand aan de sprint bepalen we welk onderdeel er gerealiseerd wordt. Waarna we de sprint afronden met een werkende testversie van de applicatie. Op deze manier weet je precies wat de status is. Tijdens het ontwikkelen zijn er vaste oplevermomenten (sprints) en wordt er regelmatig met jou gecommuniceerd en om feedback gevraagd.3. Testfase

Wanneer alle sprints zijn afgerond en er een compleet product gerealiseerd is raden wij altijd aan om een testpanel op te zetten die de app uitvoerig test. Dit zorgt er voor dat er eventuele onverwachte bugs meteen opgelost kunnen worden voordat de app live gaat.

Veel gestelde vragen.

Wij bouwen aan scherpe prijzen. Onze startprijs voor het bouwen van een app bedraagt € 1500 (exclusief btw). De totale prijs hangt af van de functionaliteiten die geïmplementeerd moeten worden. Vraag gerust een offerte aan, zo komen we voor uw applicatie op maat tot een prijs op maat.

Een app is niet hetzelfde als een webapp. Een (mobiele) applicatie moet je downloaden voor gebruik en heeft een uitgebreide set aan functies. Een webapp is alleen toegankelijk via een webbrowser en bevat minder geavanceerde gebruikersfuncties. Een app kun je bovendien offline gebruiken, terwijl je bij een webapp altijd verbinding moet hebben met het internet.

Offerte aanvragen of een afspraak maken?

Contacteer ons via onderstaand formulier.