Over Cybweb

Cybweb is de allround IT-partner waar u op kunt rekenen.

We zijn gespecialiseerd in cybersecurity en houden steeds rekening met het aspect ‘cybersecurity’. Een goede cyberhygiëne is een prioriteit en vinden we bijzonder belangrijk in tijden van cybercriminelen, hackers en ransomware.

Contacteer ons

Onze hackers beveiligen jouw netwerk

Onze experten zijn gecertificeerde hackers. Dit is uniek en vinden wij heel belangrijk gezien we uw bedrijf kunnen beschermen tegen hackers, door te denken en werken zoals een hacker.

Onze visie en missie

Wij willen elke onderneming voorzien van de meest strategische en performante technologie. Zo bouwen en onderhouden we samen een robuust en veilig netwerk voor de klant en op maat van de klant. In deze digitale wereld, waar alles snel verandert, vinden we het van hoog belang dat we onze klanten steeds voorzien van de nieuwste en veiligste beveiligingsmechanismen en technologieeën. Daarom blijven we investeren in innovatief onderzoek en in de kennis van onze mensen.

Onze missie is het op een slimme en innovatieve manier oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van informatievoorzieningen en -beveiliging zodat u met vertrouwen en zekerheid optimaal kunt profiteren van een veranderende digitale wereld.